tisdag 17 mars 2009

husbygge/renovering!

Jag vill börja med att ge er alla som byggt,arbetat eller renoverat sitt hem en stor eloge för er insats!

för att ens kunna börja med det tankearbetet så behövs pengar, och pengar växer inte på träd ha jag insett. Men efter att löst det "problemet" kommer planeringen.
o vad är det hos en som säger eller gör att man kanske köper ett begagnat eller väljer ett nybygge? är det lathet, ekonomin, eller månne det är personligheten som spelar in?
för trots allt så har gamla hus sin charm medan ett nytt har allt det moderna..

men undrar mer hur man under renoveringen eller nybygge, får till det att man får det som man vill.. för en planlösning kan man vrida i sju olika vinklar. O sen finns det tusentals olika inredningar,tapeter, kakel etc smått o gott avsom man sen ska välja ut det man verkligen vill ha, o kommer även skildra ens personlighet.

efter månatal av kämpande, spring i butiker o snack med ev div arbetare får man äntligen DET man ville ha..

men hur vet man att man verkligen komemr o trivas med det o hur ska jag veta att det inte fanns ngt ännu bättre? o hur får alla till det i slutändan? för mörkt golv är ju snyggt, men visst är ju även sten golv tjusigt, o laserad panel i taket är ju assnyggt, men sen finns d ju sju svåra val till..

jaa, jag undrar hur man ska få till det den dag man sitter i sama båt som många andra redan genomgått! för ni alla har de skitfint hemma hos er!

kanske ett i-lands problem, men va faen! man vill ju trivas i det man lever, eller hur?

tjintjing!

Inga kommentarer: